Wednesday, 25 January 2012

Terlebih dahulu,SI TEMBAM ucapkan terima kasih di ats kesudian saudara/i singgah ke blog  SI TEMBAM  yang tak seberapa ini.

Hari ini si tembam nak mempersembahkanlkan produk-produk Giffarine yang terbaik di dalam kehidupan seharian si tembam. Produk ini bertaraf dunia yang bermula dengan penyelidikan dan pembangunan daripada kumpulan pakar perubatan, ahli-ahli farmasi dan saintis makanan yang profesional dan berpengalaman, bertujuan untuk memberi manfaat kepada setiap pengguna dan masyarakat.

si tembam dan keluarga juga adalah pengamal produk- produk Giffarine. perubahan yang dapat di lihat adalah sangat memuaskan hati. Perubahan yang mengagumkan dapat dirasai sendiri dengan menggunakan produk-produk Giffarine ini. Jika anda juga mengimpikan kulit yang cantik dan tubuh badan yang sihat. Si tembam mengesyorkan penggunaan produk-produk Giffarine.  Anda tidak akan rugi melihat perubahannya sendiri.
 
GIFFARINE
:: GIFTS FOR LITE ::
Produk yang terbaik untuk anda. Giffarine mengambil kira segenap aspek, peringkat, dan ketelitian dalam proses pengeluarannya. Ia juga dimulakan dengan pemilihan bahan mentah terbaik dari seluruh dunia. penyelidikan dan pembangunan produk ( R&D) menggunakan peralatan dan teknologi bertaraf dunia ( World Class Product) untuk memastikan kualiti dan kebersihan terkawal di setiap proses pengeluarannya. Hari ini Giffarine adalah produk berprofil tinggi, dikenali dan diterima oleh standard antarabangsa. Kini ianya dibawa ke Malaysia, agar dapat digunakan dan dinikmati oleh rakyat Malaysia.

Berminat Menjadi Ahli Giffarine.. RM35 setahun. boleh INBOX saya di https://www.facebook.com/emmiey.lieya?ref=tn_tnmn .. https://www.facebook.com/pages/GO-SI-Chubbys-BLOG/292110987493883  (like disini).. https://www.facebook.com/emy.afiq ..https://www.facebook.com/pages/Giffarine-Gifts-for-Lite/197468930351914 (like disini)  ..@ TEXT di 0127736586-0175313216
 UNTUK MENDAPATKAN MAKLUMAT SELANJUTNYA.

->Giffarine Skyline Unity Co. adalah syarikat MLM yang berasal dari Thailand dan telah ditubuhkan sejak 8 tahun lalu.
Giffarine telah dieksport dan berkembang pesat di banyak negara-negara maju seperti Switzerland, Perancis, Jerman, Hong Kong, Jepun dan banyak lagi dan mendapat sambutan yang menggalakkan dari rakyat negara tersebut. Kilang Giffarine juga mendapat pengiktirafan ISO 9001 dari 3 buah negara dan juga sijil Halal. Ini buktinya Giffarine amat terkenal di serata dunia dan juga amat berkesan dan berkualiti.

:: PRODUK KECANTIKAN- SOLEKAN ::
sebarang order boleh dibuat di 
 dan 
sertakan: 
- nama barang
- kod barang
- harga barang
- alamat penerima
->bayaran mengikut harga barang + pos laju. (bank in)
P/s: segala penghataran dilakukan pada hari tertentu sahaja iaitu pada hari SELASA.
-> kepada pembeli sekitar SUNGAI PETANI, KUALA KETIL, dam BALING..
(nak cepat boleh tetapkan temujanji tanpa pos laju)0 comments:

Post a Comment